Disability is not Inability! Nu är Come Together skivan här

Come Together Disability is not Inability the album
Celine svarade inte. Wyclef ville ha 250 000 USD. Usain Bolt har en enda bild på sin restaurangvägg: på reggaelegenden King Yellowman. HAN är med på Come Togeter-skivan. Alla låtarna bärs av artister med funktionsnedsättning, och det gör bara beatsen bättre. Beats för en bra sak, för allas rätt till skola.

Lyssna här https://open.spotify.com/album/32tCuZKPO3tHO8agGvcQ3k

Bland artisterna märks Lady Faith från Uganda, blind efter att ha blivit tillfångatagen av LRA i norra Uganda, Baba Gurston från Kenya, en kämpe med röst lik Bob Marleys, Sixmond, albinoaktivist och artist från Tanzania, Playback Nairobi en grupp pionjärer för musik av och med unga med funktionsnedsättning i några av Nairobis fattigaste områden, Anders Wendin a.k.a. Moneybrother punkhjälten från Dalarna och förstås King Yellowman från Jamaica!