Road-trip med Come Together!

i Växjö 20 sept
Hej allihopa!.
Vi har haft det väldigt roligt på våran Sverigeturne, i Erikshäjpens Secondhandbutiker i Jönköping, Borås, Linköping och Vöxjö. Vi har också varit på Valjevikens folkhögskola där Viktor går, det var väldigt fint där. Vi hade också en artist med oss på våran turne, Baba Gurston från Nairobi i Kenya, han tyckte väldigt mycket om Sverige. När vi var i butikerna så berättade vi om projektet, och om resan till Tanzania. Peter Pop och Baba spelade och sjöng efter vi hade berättat om Come together. Baba är också med i Come Together projektet. Viktor och Victoria dansade till Babas låtar. Om ungefär en och en halv vecka ska vi besöka tre butiker till, Göteborg Örebro och Gävle. Lite längre fram ska vi också till butiken i Spånga som ligger i Stockholm. Ha det så bra alla som läser det här, och fortsätt hålla utkik efter vad vi håller på med.
Hejdå från Ambassadörerna Victoria och Axel 🙂