Yeeey! Soran Ismail ska med oss till Tanzania

soran+ambassadorer

På lördag är det dags! Då åker hela Come Together-gänget till Tanzania för att träffa ungdomar med funktionsnedsättningar därifrån och från Rwanda. Vi har länge sett jättemycket fram emot resan! Nu kan vi också berätta att Soran Ismail följer med på resan. Han är med som side-kick till Come Together-ambassadörerna och kommer tillsammans med dem lära sig massa nytt och försöka påverka.

Soran själv säger så här:
– Det känns oerhört roligt att få vara en del av det här projektet och vara side-kick till de fantastiska ambassadörerna. Att få gå i skolan är det mest grundläggande för chansen till ett drägligt liv. I många delar av världen är det långt ifrån en självklarhet för många. Förhoppningsvis kan det här projektet hjälpa till att belysa frågan för några av de vars problem prioriteras allra minst.

Vi är förstås väldigt glada över att Soran ska med oss!

Det blir en intensiv och kul resa. Vi kommer allihop uppdatera en massa här och i vår olika socialmedia-kanaler. En höjdpunkt blir fredagen den 6 mars då vi är med på ett stort evenemang mitt i stan i Dar es Salaam där även bland annat Mizengo Pinda, Tanzanias premiärminister och Sveriges ambassadör, Lennarth Hjelmåker, kommer att delta.

Här finns vi
Facebook
Youtube
Instagram @cometogethereveryone
Twitter @come2g