Rullstolar, leksaker och tolkar

Victoria på Erikshjälpen

Den här veckan har vi varit i Småland på Ädelfors folkhögskola. Den ligger i samma by som Erikshjälpen. Alla utom Joanna åkte tåg från Stockholm. Joanna går på den här skolan. Vi har gått till Erikshjälpen. Där fick vi en rundvandring. Vi fick se olika saker som går till de som behöver i länder som är fattiga. Sjukhussängar, leksaker, rullstolar och kläder. Väldigt intressant. Vi berättade om Come Together också. På Ädelfors har vi haft det bra. God mat. Berättat för många folkhögskolelärare om Come Together. Vår bästa presentation hittills. Vi var stjärnor. Marcus som ska följa med som tolk var här med sina föräldrar. Han är uppvuxen i Tanzania. Nu går han på en daglig verksamhet i Göteborg. Vi gillar honom mycket! Peter Pop har varit här och vi sjung Små grodorna på swahili! Vetlanda Posten kom och intervjuade oss inför resan.